Velkommen til Familieadvokat24

Vi kan rådgive omkring alle juridiske aspekter i familielivet; Ægtepagt, separation, skilsmisse, bodeling såvel sager omhandlende børn fx forældremyndighed, samvær, bopæl og sager om tvangsfjernelse.
Kontakt Familieadvokat24 på 71 99 03 24 
badvo1 Uforpligtende indledende samtale
Vil du høre om dine muligheder i netop din situation, så kontakt os i dag for en indledende telefonisk samtale – gratis og uforpligtende.
badvo1 Fri Proces?
Opfylder du kravene for fri proces? Så skal du ikke selv betale advokatregningen. Vi kan hurtigt guide dig omkring dine muligheder for fri proces.
badvo1 Tryghed og helhed
Vi er eksperter i familieret og udover at hjælpe dig med juraen, guider vi dig igennem den praktisk proces, og vi sikrer, at du løbende har overblik over sagens gang.
badvo1 Mange års erfaring inden for familieret
Vi har 14 års erfaring inden for skilsmise-, børne- og familieret. Du får den bedste rådgivning på markedet.

Skilsmisse og separation

Vi kan hjælpe med at give overblik over processen fra gift til separation og skilsmisse. Vi kan deltage i vilkårsforhandlinger såvel som føre sagen i retten, hvis der ikke kan opnås enighed.

Forældremyndighed, bopæl og samvær

Vi har ekspertise inden for sager om børn; forældremyndighed, bopæl og samvær. Vi kan assistere ved møder i Statsforvaltningen, såvel som føre sagen i retten, såfremt der ikke kan opnås enighed.

Statsforvaltningen

Skal du til møde i Statsforvaltningen? Kontakt os i dag og rådgivning og evt. advokat med som bisidder.